It's not hard to make decisions when you
know what your values are

Roy E. Disney

Nyhetsarkiv

Activepeople empower you to reach your potential

Prestér mer og bedre - hvordan kan man jobbe smart for å nå sitt potensiale?

Vi deler tips og triks fra vårt program 'Activepeople empower you to reach your potential' med deg slik at du enklere når målene dine.

Les mer
Hvordan skrive søknadsbrev - 8 enkle steg

Du har endelig funnet jobben som er skreddersydd for deg, du har oppdatert CV-en og nå gjelder det å skrive det perfekte søknadsbrevet som vil føre til et intervju.  

Så, hvordan gjør man det, og hva er et søknadsbrev?

Les mer
Lyst til å bli leder for ny produksjonslinje?
Igland Garasjen er Norges ledende garasjeleverandør. Med en historie tilbake til 1963 har Igland vært den drivende kraften i utviklingen av garasjemarkedet i Norge og til enhver tid tilpasset seg tidens behov for garasjer
Les mer
Er du Maritime Protection sin nye Mechanical design Manger?
Maritime Protection har ledig stilling for deg som kan ta på deg rollen som Mechanical Design Manger og som kan styrke selskapet for videre vekst og utvikling. 
Les mer
Bli bedre kjent med våre verdier
I Activepeople mener vi at et godt verdigrunnlag er et smart styringsverktøy. Vi er stolte av visjonen vår «Vi skaper energi» som vi sammen jobbet oss frem til for mange år siden. Den mener vi er god enda.
Les mer
Vi har ansatt en Researcher!
Annette Arnesen er ansatt som Researcher i Activepeople med kontorplass både i Grimstad og i Kristiansand. Annette startet i jobben 1 februar.
Les mer
Agderkonferansen 2019 – Sørlandet, en ledende eksportregion
 -mer handel, mer samarbeid, mer tillit! Det var klar tale fra NHO´s administrerende direktør, Ole Erik Almlid som var første person ut på en globalisert scene under årets Agderkonferanse.
Les mer
 CSUB lykkes i nye markeder.

De startet som Sørkomp i 2003 med hovedfokus på subsea-produkter i kompositt. Selv om oljemarkedet har vært noe ustabilt har de gradvis vokst. Deres metoder for å vakuumstøpe strukturer i glassfiberarmert polyester gjør det kostnadseffektivt å erstatte konvensjonelle materialer som stål og betong i bærede konstruksjoner; og den økende kostnadsbevisstheten i oljebransjen gjør at dem er mer åpen for CSUB sine produkter.  

Les mer
Lyst til å være med å utvikle Panterra videre?
SR Bank sitt konjunkturbarometer viser at det vil være vekst i næringslivet i 2019. Dette gjelder også for Sørlandet og det betyr økt etterspørsel etter arbeidskraft. Et eksempel på dette er Panterra som gjennom omstilling og satsing på nye markeder, samt en økt etterspørsel i offshore leverandørindustrien, har behov for nye medarbeidere.
Les mer
Lyst på ny jobb i 2019? Vi har mange muligheter å tilby i inngangen til 2019

Vi er i ferd med å avslutte 2018 og et nytt år ligger foran oss. Vi ønsker hverandre godt nytt år, men til syvende og sist er det opp til hver enkelt av oss å gjøre 2019 til et godt år. For noen vil det bety å søke nye muligheter i arbeidsmarkedet slik at man er fornøyd med sin egen karriereutvikling.

 

Les mer
Vi ønsker god jul og godt nytt år med å sitere Albert Einstein som sa «Lær av i går, lev for i dag, håp for i morgen»
2018 er snart på hell. Året hvor trender og begrep som Artificical Intelligens, Adapt to survive og globalisering har vært med på å prege hverdagen for stadig flere virksomheter
Les mer
Kan du være en viktig nøkkelspiller for at Nøsted & skal nå ambisjonen om å ha produkter og løsninger som er bedre enn det konkurrentene har?

Nøsted & er et industrikonsern med sterke merkevarenavn som Trygg, Fram og Igland.Selskapet har ca 400 ansatte og har hovedkontor i Mandal.

 

Les mer
Egde Consulting opplever økende oppdragsmengde i digital verdiskapning
Sørlandets ledende selskap innen digitale tjenester, Egde Consulting, ansatte i 2018 i snitt en ny medarbeider i måneden. 12 nye kolleger har blitt med på laget for å utvikle morgendagens løsninger, og Egde vil gjerne ha deg med på laget i 2019.
Les mer
Vi nærmer oss et nytt år igjen og i Activepeople drar vi på vår årlige juletur.
Vi nærmer oss et nytt år igjen og i Activepeople drar vi på vår årlige juletur. Det betyr at kontoret vårt er ubemannet 14., 17. og delvis 18. desember.
Les mer
Verden og oss, Activepeople og deg!
Kapittel 12 - Fremtidens arbeidsliv.  Budskapet i dette kapittelet gjør oss i Activepeople stolt over å jobbe med ledere som satser for å sikre og skape lønnsomme arbeidsplasser for fremtidens Norge.
Les mer
Vil du jobbe og bo i en av de mest spektakulære kommunene i Norge?
Få steder kan tilby nordlys, vakker natur og kongekrabbe rett utenfor stuedøra. Det kan Berlevåg. Når kommunen i tillegg er preget av gjestfrihet og raushet fra folka som bor der ligger mye til rette for at dette skal være et godt sted å bo, leve og jobbe. Kommunen har i underkant av 1000 innbyggere. Blant de er det mange ildsjeler som sørger for aktivitet i hornmusikken, idrettslag og kunst og kulturarrangementer. Denne «dette skal vi sammen klare» kulturen, kombinert med politikere som vil og kan, har ført til at Berlevåg har fått til mye. Og de vil så mye mer.
Les mer
Visste du at Umoe Mandal er verdensledende på materialteknologi?
Selskapet har både produksjons- og kontorlokaler som ligger idyllisk plassert ved sjøkanten i Mandal. Her kan du sitte i møterommet eller på kontorplassen og se de ferdige produktene ligge til kai klare for å operere i ulike markeder i hele verden. De har siden de startet som et verft i 1989 designet og levert revolusjonerende fartøy til noen av de mest krevende mariner i verden. Mer enn 30 års erfaring har lagt grunnlaget for videreutviklingen inn i høy-ytelses kommersielle Crew Transport Vessels (CTV). Deres nye generasjon av WAVECRAFT™ CTVs er designet for å betjene Fornybar, Olje & Gass og passasjer sektorene.
Les mer
Verden og oss - sett med konsulentøyne fra Sørlandet!

Under Arendalsuka i august lanserte @NHO sin egen perspektivmelding.

 

Til å kommentere hadde de fått med seg et sterkt lag bestående av blant annet Statsminister Erna Solberg, Jonas Gahr Støre og Rune Bjerke fra DNB.

 

Jeg satt på fjerde rad, imponert over en svært god presentasjon av Sjeføkonom i NHO Øystein Dørum. 

Les mer
Rekordmange søkere!
Hele 175 har vist sin interesse for å bli Agder Renovasjon sitt nye ansikt utad som hadde søknadsfrist 16 september. Med rekordmange søkere er det en omfattende men givende oppgave å finne den rette til jobben. Det er ingen tvil at vår kunde er en ettertraktet arbeidsgiver.
Les mer
Elektro- og instrumentingeniør
Grunnet stor aktivitet og økende oppdragsmengde har vår kunde behov for å styrke bemanningen med en elektro- og instrumentingeniør til sitt kontor i Rigedalen.
Les mer
Strategy, culture and leadership - “How to empower your employees to reach further”

Strategy is about where to go, culture who we are and what to expect from us, and leadership is about putting all of this together.


Les mer
Vi søker nå etter en engasjert og dyktig assistent
For vår kunde lokalisert i Arendal er vi nå på utkikk etter en assistent som kan støtte opp mot ulike avdelinger. Som assistent må du være god på å jobbe transaksjonelt og digitalt med fokus på service, hvor selvstendighet i et teamperspektiv er en viktig faktor.
Les mer
Talentrådgivning: Dette er ingen stillingsannonse. Dette er en invitasjon til et spennende samarbeid

Er du fersk ut av skolen, men vet ikke hva du kan bruke utdanningen din til? Eller sitter du i dag i en stilling som ikke gir deg de riktige utviklingsmulighetene, og som tar tid fra videre søkeprosess?

Kjenner du deg igjen i noe av dette? Da ønsker jeg å samarbeide med deg.

Les mer
Vil du bli med Egde å utvikle Sørlandet til den mest attraktive regionen for digital verdiskapning?

Egde imponerer og inspirerer med sin visjon og sine ambisjoner for Sørlandet.  Vi i Activepeople gleder oss til å bidra i dette viktige arbeidet gjennom å rekruttere medarbeidere som kan bidra til at Egde når sine ambisjoner.

 

Les mer
Bruk sommeren effektivt og bli klar for høsten!
Oljeprisen er oppe igjen, det går bedre i norsk næringsliv - likevel er norske og nordiske toppledere mer nøkterne enn toppledere i andre land i følge en undersøkelse gjennomført av KPMG og Forbes i februar i år.
Les mer
I kveld skal det hele avgjøres!
Vi ønsker vår medarbeider Eirik Heia Pedersen og hans team masse lykke til i kampen om sluttspillet og mesterligaplass i Elverum i kveld.
Les mer
Hvilke av bildene kjenner du deg igjen i?

Tilhører du generasjonen som såvidt kan huske fasttelefon, og som iallfall bruker fire timer på telefonen hver dag? Da kan du kanskje hjelpe meg. Da jeg vokste opp kastet vi på stikka med femøringer, vi kunne telefonnummer  til vennen våre som vi ringte etter kl 17.00 for da var det rimeligere og favorittserien vår var “Vi på Saltkråkan”

Les mer
Sjekk hvorfor DNB sier «Activepeople skaper fantastiske ringvirkninger for Sørlandet»

I Activepeople har vi gjennom god kjennskap til markedet, kompetanse om hva våre kunder trenger for å få jobben gjort OG et drivende ønske om å skape energi rundt oss, klart å skape positive ringvirkninger i regionen i 2017.

Les mer
Vi skapte energi på Karrieredagen
Activepeople deltok med egen stand på karrieredagen på Universitetet i Grimstad.
Les mer
Visste du at hver eneste uke er det nye kandidater som har fått jobb, eller midlertidig oppdrag gjennom å jobbe sammen med Janne Krohn Grimsmo?

 Janne som er Partner og Senior Rådgiver i Activepeople har med sin kompetanse fra blant annet leverandørindustri bygget seg opp et unikt nettverk hvor hun kobler de dyktigste kandidatene med våre kunder.

Les mer
Activepeople deltok på NHO sin årskonferanse
Et fullspekket Oslo Spektrum, gode foredrag og møte med mange ledere fra ulike virksomheter og organisasjoner var noe av det vi fikk med oss.
Les mer