Gjør en god jobb når du
søker jobb

Tips til jobbsøkere

Activepeople kan være din inngangsport til nye muligheter

Gjennom 17 år har Activepeople gjennomført rekrutteringsprosesser til leder- og nøkkelposisjoner. For at en rekrutteringsprosess skal være vellykket må alle søkere føle seg ivaretatt og få god informasjon gjennom hele prosessen. Vi kan ikke love alle søkere jobb, men vi kan garantere god oppfølging og informasjon underveis i prosessen.

Å søke en konkret stilling

Det grunnleggende for oss i en rekrutteringsprosess er å forstå kundens, din potensielle nye arbeidsgivers, behov. Dette gjør vi gjennom å bli kjent med virksomheten og grundig kartlegging av behov for kompetanse i den enkelte stilling. Behovene gjenspeiles i en stillingsannonse og i vår dialog gjennom hele prosessen. Som søker skal du være trygg på at vi har kunnskap om vår kunde og de behov de ønsker å få dekket.
Vi anbefaler deg å registrere en utfyllende cv og lage en søknad som beskriver relevant bakgrunn, egenskaper og motivasjon for stillingen.
De kandidatene som best tilfredsstiller kravene i utlysningen inviteres til intervju hos Activepeople. Gjennom en utvelgelsesprosess som ofte består av intervjuer, test, case, referanse- og bakgrunnssjekk velges kandidat til stillingen.
Som kandidat til stillinger gjennom Activepeople skal du oppleve profesjonell behandling og god oppfølging underveis i prosessen.

Å sende en generell søknad

Dersom du på generelt grunnlag ønsker å melde din interesse for ledige stillinger kan du registrere din CV i vår database. Før opp hvilke typer stillinger som er aktuelle for deg.
Du vil da kunne bli kontaktet når vi har relevante jobber som passer til dine ønsker og kvalifikasjoner. Du bør samtidig følge aktivt med og søke på aktuelle stillinger som lyses ut.

Registrer din CV hos oss

Ved å registrere din CV elektronisk i vår database sikrer du deg at alle våre konsulenter innen bemanning og rekruttering har tilgang til din CV

Alt ligger til rette for en strålende påske

Activepeople anbefaler å bruke påsken til å lese. Og ikke hva som helst, her er noen av våre favoritter innen ledelse-og organisasjonsutvikling:

Les mer
Hvordan skrive søknadsbrev - 8 enkle steg

Du har endelig funnet jobben som er skreddersydd for deg, du har oppdatert CV-en og nå gjelder det å skrive det perfekte søknadsbrevet som vil føre til et intervju.  

Så, hvordan gjør man det, og hva er et søknadsbrev?

Les mer
Lyst til å bli leder for ny produksjonslinje?
Igland Garasjen er Norges ledende garasjeleverandør. Med en historie tilbake til 1963 har Igland vært den drivende kraften i utviklingen av garasjemarkedet i Norge og til enhver tid tilpasset seg tidens behov for garasjer
Les mer
Elektro- og instrumentingeniør
Grunnet stor aktivitet og økende oppdragsmengde har vår kunde behov for å styrke bemanningen med en elektro- og instrumentingeniør til sitt kontor i Rigedalen.
Les mer
Talentrådgivning: Dette er ingen stillingsannonse. Dette er en invitasjon til et spennende samarbeid

Er du fersk ut av skolen, men vet ikke hva du kan bruke utdanningen din til? Eller sitter du i dag i en stilling som ikke gir deg de riktige utviklingsmulighetene, og som tar tid fra videre søkeprosess?

Kjenner du deg igjen i noe av dette? Da ønsker jeg å samarbeide med deg.

Les mer
Vil du bli med Egde å utvikle Sørlandet til den mest attraktive regionen for digital verdiskapning?

Egde imponerer og inspirerer med sin visjon og sine ambisjoner for Sørlandet.  Vi i Activepeople gleder oss til å bidra i dette viktige arbeidet gjennom å rekruttere medarbeidere som kan bidra til at Egde når sine ambisjoner.

 

Les mer
Levert av Responspartner AS