Lyst til å bli enda bedre på å kommunisere?

I Activepeople er vi opptatt av å levere de rette løsningene til våre kunder enten det er på bemanning, rekruttering eller utvikling. Vår ambisjon er å bistå våre kunder med å rekruttere, utvikle og beholde kompetanse slik at virksomheten øker sin konkurransekraft. 

Vi er stolte over å ha tre forretningsområder hvor vi har eksperter innen hvert fagområde men hvor vi også spiller sammen for å levere best mulig til å våre kunder. 

Om du er student og snart på jakt etter jobb, styreleder, leder eller medarbeider skal du oppleve at vi i Activepeople har noe å bidra med for akkurat deg. 

Akkurat nå kjører vi et gratisprogram på vår Instagramkonto Activepeopleutvikling hvor du vil få oppdateringer både på post og stories om hvordan du kan bli skikkelig god på kommunikasjon. Det er nemlig sånn at for å lykkes med å overbevise en forsamling om ditt buskap så holder det ikke bare med et godt innhold. Det du sier må forsterkes av et godt og tydelig kroppsspråk. 

Vi har tatt utgangspunkt i en kombinasjon av Joe Navarro sine bøker, forskning fra Amy Cuddy, gode artikler om tema og Activepeople sine erfaringer fra arbeid med toppledere og ledergrupper. 

Du vil få presentert utdrag fra bøkene, tips og gode konkrete verktøy som du enkelt kan ta i bruk selv. 

Joe Navarro lover at ved å forstå det non-verbale språket kan du "Take your career from average to exeptional". Vi begrenser oss til å si at dersom du følger oss på instagram kontoen activepeopleutvikling vil du lære noe nytt, nytting og noe som gjør at du presterer enda litt bedre på jobb eller studier. 

Dersom du har spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med aa@activepeople.no