God ledelse både på jobb og fotball

Gjennom god ledelse har Lars Inge sørget for at laget i Activepeople har skapt gode resultater gjennom flere år. Med et resultat på 63 millioner i omsetning i 2018 kan en trygt si at han leder mannskapet sitt godt.

Når Lars Inge ikke jobber med å rekruttere til ulike virksomheter både regionalt og nasjonalt er han opptatt med å bygge lag.  De siste årene har han sammen med gode trenerkolleger bygget et miljø for jentefotball i Sørfjell. De har trukket til seg ivrige og talentfulle fotballjenter fra byene rundt som Grimstad og Risør.

Sørfjell har gjennom god trening og mye fokus på å bygge en treningskultur skapt et miljø hvor jentene trives og presterer.  Denne uken hadde lagene hans to viktige kamper. Denne ene var kampen om kretsmesterskapet i jenter 17 som var månedens kamp på FVN. Det ble en spennende kamp som endte uavgjort. Med seks strake seire og hele 56–0 i målforskjell til jentene fra Sørfjell før kampen holdt uavgjort. 

Allerede dagen etter skulle damelaget i aksjon for å spille om opprykk til 2. divisjon. Også her imponerte jentene og opprykket var sikret.

Vi i Activepeople gratulerer Lars Inge, trenerkollegene hans og de dyktige fotballspillerne med imponerende resultater. Activepeople er stolte over å ha vår logo på draktene til jentene. 

Vi heier på de som har lyst, er villig til å jobbe og sammen skaper store resultater.