Let's go invent tomorrow instead of worrying
about what happened yesterday

Steve Jobs

Ledige stillinger

Klikk på stillingens tittel for mer informasjon og for å legge inn søknad


 • Økonomi- og administrasjonsleder
 • Vår nåværende økonomisjef slutter i selskapet og vi søker derfor etter en ny samarbeids- og forretningsorientert leder for økonomi- og administrasjonsavdelingen. Stillingen deltar i selskapets ledergruppe, rapporterer til daglig leder og må ha et tett samarbeid med øvrige avdelingsledere innen våre forretningsområder. Du vil lede en avdeling som ivaretar oppgaver innen blant annet regnskap, lønn, fakturering, renhold, kantine og sentralbord. Det forventes at du deltar aktivt i operative oppgaver samtidig som du har et strategisk blikk for utviklingen.       
 • Leder Forretningsutvikling, salg og marked
 • Vil du være med å videreutvikle Nymo sine eksisterende markeder og sammen med oss bygge nye- og fremtidsrettede forretningsmuligheter?

  Som leder for forretningsutvikling, salg og marked får du en sentral lederposisjon i Nymo. Stillingen har ansvar for å forbedre våre salgs- og markedsføringsprosesser og sørge for at vi som selskap posisjonerer oss på en god måte i eksisterende og nye markeder.  

  Vi ønsker at kandidater melder sin interesse snarest og vi vil gå i dialog med kandidater fortløpende.

 • Kundeservicemedarbeidere - Sommerjobb
 • For vår kunde i Kristiansand søker vi nå flere erfarne kundeservicemedarbeidere med interesse for salg, til engasjement i sommer. Oppstart vil være i slutten av mai, og engasjementet varer frem til midten av august. Det vil også være mulig for videre jobb utover høsten.

  Vi ser etter deg som trives med å prate i telefonen og som drives av gode resultater, spenning, konkurranse og vekst.  


Levert av Responspartner AS