Let's go invent tomorrow instead of worrying
about what happened yesterday

Steve Jobs

Ledige stillinger

Klikk på stillingens tittel for mer informasjon og for å legge inn søknad


  • Regnskapsførere i Kristiansandsområdet og Arendal
  • På vegne av våre kunder i både Aust- og Vest-Agder søker vi etter erfarne regnskapsførere for snarlig tiltredelse. Som regnskapsfører skal du ha kompetanse og kapasitet til å være en troverdig rådgiver for både selskapets kunder og dine kolleger. Dersom du ønsker å etablere deg som en dyktig regnskapsfører i Agder og har kvalifikasjonene til å løfte et veletablert selskap, ser vi frem til å høre fra deg.  Vi intervjuer fortløpende.
  • Senior innkjøper
  • CSUB er en internasjonal teknologibedrift som leverer skreddersydde løsninger i GRP til en rekke anvendelsesområder. Våre markeder er i hovedsak olje & gass, fiskeoppdrett, fornybar energi og byggeindustrien. Selskapet er i en vekstfase og rekrutterer dyktige medarbeidere. Vi har egen produksjon av GRP produkter i Norge og Litauen. Våre produkter har også innhold av stålkomponenter/konstruksjoner som i hovedsak settes ut til underleverandører og integreres i GRP konstruksjoner.
    Vi søker senior innkjøper med teknisk bakgrunn som skal ha ansvar for sourcing og innkjøp, hovedsaklig av stålkomponenter og stålkonstruksjoner. Stillingen rapporterer til VP Engineering og samarbeider tett med øvrig personell i teknisk avdeling samt med prosjektledere.
  • Prosjektleder
  • CSUB er en internasjonal teknologibedrift som leverer skreddersydde løsninger i GRP til en rekke anvendelsesområder. Våre markeder er i hovedsak olje & gass, fiskeoppdrett, fornybar energi og byggeindustrien. Selskapet er i en vekstfase og rekrutterer dyktige medarbeidere. Vi har egen produksjon av GRP produkter i Norge og Litauen. Vi søker nå en dyktig prosjektleder med teknisk og økonomisk forståelse som til enhver tid skal ha ansvar for en portefølje med prosjekter. Stillingen rapporterer til VP Project og samarbeider tett med øvrig personell i prosjektavdelingen samt mot teknisk avdeling og våre produksjonssteder.


Levert av Responspartner AS